Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2013

Asilo / Neh Czneg - Split


Οι Asilo από την Αργεντινή βρίσκονται στην διαδικασία ηχογράφησης της πρώτης ολοκληρωμένης τους δουλειά η οποία θα κυκλοφορήσει στο τέλος του έτους και θα περιέχει 8 συνθέσεις.
Μέχρι να φτάσει εκείνη η ώρα η μπάντα μας έχει ήδη δολοφονήσει,αρχικά με τα περσινά 2 κομμάτια "Geografias/Wardance" τα οποία έχω παρουσιάσει εδώ και πρόσφατα μας πρόσφεραν 2 ακόμα χαοτικά κομμάτια μέσα από το split με τους Γερμανούς Neh Czneg οι οποίοι ειδικεύονται στον doom/drone ήχο.
Το πρώτο εφτάλεπτο κομμάτι ονόματι "La Paciencia Del Cuchillo" (The Patience of the Knife) που με το αρχικό βαρύ doom riff,τα στοιχειωτικά φωνητικά,την απόκοσμη sludge ατμόσφαιρα που αποπνέει το τραγούδι και το περίεργο,τρελό ξέσπασμα από το τρίτο λεπτό και μετά πραγματικά καταφέρνει να σε καθηλώσει.
Συνεχίζουμε με το εξάλεπτο "Miles de Ojos Cerrados" (Thousands Of Closed Eyes),ένα experimental κομμάτι που καταφέρνει να συνδυάζει με εξαιρετικό τρόπο τον ογκώδη ήχο του μπάσου με jazz στοιχεία δημιουργώντας μια άρρωστη μουσική που πρέπει να ακούσετε!!!!
Νιώθω ότι οι  Asilo στο επερχόμενο ντεμπούτο τους άλμπουμ θα μας εκπλήσουν θετικά!

facebook



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου