Δευτέρα 8 Ιουλίου 2013

The Heavy Co. - Midwest Electric


Οι The Heavy Co. είναι εδώ για να ροκάρουν και το κάνουν με εξαιρετικό τρόπο  στο ντεμπούτο τους άλμπουμ με τίτλο "Midwest Electric".Η μπάντα  δημιουργήθηκε το 2008 και μας είχε παραδώσει τα πρώτα της ροκ μαθήματα με το "The Heavy(Please Tune In...) και επανέρχεται φέτος για να μας ξεσηκώσει με νέες 7 συνθέσεις συνολικής διάρκειας περίπου 36 λεπτών.
Εξαιρετικά μουσικά παντρέματα,από classic-blues rock μέχρι psychedelic/acid rock,κιθαριστικές μελωδίες που έχουν το χάρισμα να σε μαγνητίζουν και φωνητικά που ταιριάζουν γάντι στο μουσικό ύφος της μπάντας.Επίσης τα μέλη της μπάντας λατρεύουν τους Jeff Buckley και Neil Young μιας και αυτό καταγράφεται στην μουσική τους.Αυτό το μαρτυρά και η ύπαρξη του καταπληκτικού κομματιού με τίτλο "Neil Young" το οποίο θεωρώ μαζί με το "One Big Drag" τις καλύτερες συνθέσεις του άλμπουμ.
Τέλος να μην ξεχάσω να εκθειάσω και το πανέμορφο σόλο στο "A Groove A Mile Wide" που προέρχεται από τον  Michael "Big Sir" Rafalowich από τους Strange Haze.
Προσωπικά θα σας παρότρεινα να σταματούσατε αυτήν την στιγμή ό,τι κάνετε,να κλείσετε τα μάτια σας και να αφήσετε  τον εαυτό σας να ταξιδέψει υπό τους ήχους των  The Heavy Co.

facebook



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου