Κυριακή 21 Ιουλίου 2013

Stone Magnum - From Time​.​.​.​To Eternity


Οι Stone Magnum  ένα χρόνο μετά το ενδιαφέρον ομώνυμο ντεμπούτο τους,επανέρχονται φέτος να τοποθετήσουν ένα ακόμα δυνατό λιθαράκι στο Doom οικοδόμημά τους.Αυτό το βάφτισαν "From Time...To Eternity" και περιέχει 7 συνθέσεις συνολικής διάρκειας περίπου 49 λεπτών. Πραγματικά τολμώ να πώ ότι είναι ανώτερο σε σχέση με το ντεμπούτο τους.
Επομένως η μπάντα συνεχίζει να γράφει αξιόλογες συνθέσεις οι οποίες κινούνται στα Doom μονοπάτια ,εμπλουτισμένες με αρκετά epic στοιχεία και με επιρροές κυρίως από Candlemass.Κομμάτια σαν το ομώνυμο,το "The Gallows Of Ohrdruf" και το "In The Garden Of The Beasts" ξεχωρίζουν από τις πρώτες ακροάσεις και είναι σίγουρο ότι θα συντροφεύσουν μουσικά πολλούς λάτρεις της Doom σκηνής.
Ιδιαίτερη μνεία θα πρέπει να γίνει τόσο για την καταπληκτική κιθαριστική δουλειά η οποία ντύνει με εξαιρετικά solos και riffs το "From Time...To Eternity" όσο και για τα επικά φωνητικά που δένουν άψογα με τον σκοτεινό Doom χαρακτηρα του άλμπουμ.
Συμπερασματικά εδώ έχουμε να κάνουμε με μια πολύ καλή Epic Doom κυκλοφορία .'Οποιος την τιμήσει  θα βγεί σίγουρα κερδισμένος!!

facebook



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου