Τετάρτη 10 Ιουλίου 2013

Caves Of Glass - Caves Of Glass


Οι Larry Hansen, Dan Leader, Jim Tobakos, Zach Galkin, Mason Riddle και Lucas Jolivette (Anatomy of a Lost Soul) είναι οι άνθρωποι που βρίσκονται πίσω από τους Caves Of Glass,μια μπάντα που τα μέλη της συνεργάζονται μέσω internet μιας και δεν βρίσκονται στην ίδια περιοχή.
Αυτό είναι κι ένα σημάδι αγάπης και πάθους για την μουσική που θέλουν να δημιουργήσουν.2 ολόκληρα χρόνια το πάλευαν και τελικά κατάφεραν φέτος να μας προσφέρουν το ομώνυμο ντεμπούτο τους το οποίο περιέχει 5 συνθέσεις συνολικής διάρκειας περίπου 40 λεπτών.
Η βάση της μουσικής των Caves Of Glass είναι το post-rock με αρκετά ambient στοιχεία να κυριαρχούν στον ήχο τους που είναι εμπλουτισμένος τόσο με prog όσο και με post metal ψήγματα(αρκετά ελάχιστα θα έλεγα).
Μπορεί αυτό το είδος της μουσικής να μην εισχωρεί συχνά στις καθημερινές μου προτιμήσεις αλλά όταν τυχαίνει να πέφτει κάτι στα χέρια μου πάντα το τσεκάρω.Για καλή μου τύχη τα μέλη της μπάντας με την έντεχνη προσπάθειά τους με έπεισαν να δώσω αρκετές ακροάσεις στο ντεμπούτο τους και κατάφεραν μέσα από τις πανέμορφες μελωδίες που δημιουργούν να με οδηγήσουν σε ένα όμορφο ταξίδι γεμάτο έντονες,σκοτεινές ψυχικές αναζητήσεις.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου