Σάββατο 13 Απριλίου 2013

Bands To Check Out:Yeti On Horseback - Oryx


Στα τέλη του 2010 δημιουργήθηκαν οι Yeti On Horseback που εδρεύουν στον Καναδά και απαρτίζονται από τους RP - Vocals/Guitar/Lyrics,MS - Guitar,NS - Bass και SR - Drums.
Πρόσφατα η μπάντα μας παρουσίασε το πρώτο της μουσικό δείγμα με τίτλο "Psycho" το οποίο αποδεικνύει περίτρανα τους χαρακτηρισμούς CRUSH. KILL. DESTROY. που αναφέρει  η ίδια η μπάντα στο βιογραφικό της.
Εδώ τα αυτιά μας δέχονται επίθεση  από heavy psychedelic Doom μουσική,με αγριεμένα φωνητικά γεμάτα με συναισθήματα μίσους   και κιθάρες που άλλοτε ακούγονται Doom ογκώδεις και άλλοτε ψυχεδελικές μέσα σε μια παραισθησιογόνα ατμόσφαιρα.
facebook
bandcamp
















Από τη Λας Κρούσες του Νέου Μέξικου μας έρχεται η δεύτερη μπάντα για σήμερα με το όνομα Oryx που αποτελείται από τους abbey- drums και tommy- guitar, vox.
Η μπάντα γεννήθηκε το 2012 και πρόσφατα μας πρόσφερε το πρώτο κομμάτι ονόματι "The Seance" από το επερχόμενο ντέμο της που θα κυκλοφορήσει τον Ιούνιο.
Η μουσική της μπάντας κινείται σε ψυχεδελικά Doom μονοπάτια και είναι εμφανώς επηρεασμένη από τους  Earth,Electric Wizard,Black Sabbath και Eyehategod.
facebook
bandcamp


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου