Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2013

The Black Widow's Project – Heavy Heart


Οι The Black Widow's Project είναι μια μπάντα από την Γενεύη της Ελβετίας  που σχηματίστηκε το 2010 από τους Al Castro(κιθάρα/φωνητικά) και τον Math Sink(ντραμς).Την ίδια χρονιά το συγκρότημα κυκλοφόρησε το πρώτο του EP με τίτλο ''Benefit Of The Doubt'' το οποίο κατάφερε να κάνει αίσθηση στην underground σκηνή.
Στη μπάντα έχει προστεθεί κι ο Raph Legend(μπάσο) και στα τέλη του 2012 οι The Black Widow's Project μας παρουσίασαν το ντεμπούτο τους άλμπουμ ονόματι ''Heavy Heart'' το οποίο περιέχει 14 συνθέσεις συνολικής διάρκειας περίπου 51 λεπτών.
Εδώ έχουμε να κάνουμε με μια αξιολογη κυκλοφορία που κινείται σε hard rock μονοπάτια διανθισμένα τόσο με δυνατές bluesy στιγμές όσο και με έντονες 70'ς heavy rock αναφορές,χωρίς να λείπουν  όμως από τον ήχο της μπάντας τα απαραίτητα βρώμικα grunge/stoner στοιχεία.Ο δίσκος βασίζεται στα εκρηκτικά riffs που εξαπολύει ο κιθαρίστας τα οποία στοχεύουν να καρφωθούν κατευθείαν στο μυαλό του ακροατή.
Συμπερασματικά πιστευω ότι αξίζει να ακούσετε το πολύ καλό ντεμπούτο των Ελβετών το οποίο μέσα στο Ιανουάριο του τρέχοντος έτους θα κυκλοφορήσει σε CD μέσω της Domino Media.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου