Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012

Bitter Resolve - The Early Interstellar Medium


Οι Bitter Resolve από την Βόρεια Καρολίνα επιστρέφουν φέτος  με την δεύτερη ολοκληρωμένη τους κυκλοφορία ονόματι ''The Early Interstellar Medium'' η οποία περιέχει 6 συνθέσεις συνολικής διάρκειας περίπου 30 λεπτών.
Με την μπάντα ήρθα για πρώτη φορά σε επαφή με το περσινό της ντεμπούτο με τίτλο ''Bows And Arrows Against The Lightning'' το οποίο είχε λάβει πολλές  θετικές κριτικές και προσωπικά με είχε κερδίσει ως άκουσμα με αποτέλεσμα να είχα απαιτήσεις για την επόμενη κίνηση της μπάντας.
Αυτή ήρθε φέτος και ανταποκρίθηκε πλήρως στις προσδοκίες μου.Η μπάντα συνεχίζει και στη νέα της κυκλοφορία  να μας προσφέρει συνθέσεις που κινούνται στο κλασσικό αργό  τέμπο του doom,με τον Corey στην κιθάρα να οργιάζει εξαπολύοντας είτε βαριά doom riffs,είτε μελαγχωλικές ψυχεδελικές μελωδίες,είτε ακόμα solos που καρφώνονται κατευθείαν στη ψυχή του ακροατή.Ακούγοντας τραγούδια όπως τα ''The Flood'',''Mercury At Dusk'' και ''Ethereal Ship'' θα καταλάβετε ακριβώς τα συναισθήματα που ένιωσα.
Τα φωνητικά του Robert Walsh ποτισμένα με αρκετό πάθος μας βάζουν με το δικό τους σαγηνευτικό τρόπο στην doom ατμόσφαιρα του δίσκου.Η παραγωγή έχει δουλευτεί αρκετά και αυτό φαίνεται στο πολύ καλό αποτέλεσμα που πέτυχε το συγκρότημα,καθαρή και ογκώδης.
Συμπερασματικά η μπάντα βρίσκεται σε πολύ καλά επίπεδα δημιουργικότητας και μας προσφέρει μια ακόμη δυνατή κυκλοφορία η οποία είναι σίγουρο ότι θα κερδίσει πολλούς φάνς της Doom μουσικής.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου