Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2012

Bands To Check Out:Icysun - Palmanana


Από το Μονπελιέ της Γαλλίας μας έρχονται οι Icysun οι οποίοι σχηματίστηκαν το 2011 και αποτελούνται από τους Le Moing Julien (Guitar), Polo Houet (Drums), Aznar Geoffray (Vocal/guitar),Tony Colombani (Bass).
Τον Μάιο του 2012 το συγκρότημα μας κέρασε το ντεμπούτο του EP το οποίο περιέχει 4 συνθέσεις συνολικής διάρκειας περίπου 17 λεπτών.
Οι μουσικές επιρροές της μπάντας προέρχονται κυρίως από τους  Kyuss, Queen Of The Stone Age, Red Fang και Truckfighters.Δυνατός μοντέρνος ροκ ήχος ντυμένος με εκρηκτικά riffs.Τσεκάρετε!!
facebook
bandcamp
soundcloud






Η νεανική μπάντα Palmanana  από το Παλέρμο της Ιταλίας απαρτίζεται από τους Riccardo Ingrao - Guitar/Vocals,Emanuele Mattia Tantillo - Bass/Vocals και Giulio Scavuzzo - Drums/Vocals.
Το συγκρότημα πρόσφατα μας παρουσίασε το πρώτο του(αυτοχρηματοδοτούμενο) EP ονόματι ''Origin Of The Green'' το οποίο περιλαμβάνει 7 συνθέσεις συνολικής διάρκειας περίπου  34 λεπτών.
Η μπάντα διακρίνεται μέσα από τα κομμάτια της για  το πάθος και την ενέργεια της,ενώ διαθέτει το απαιτούμενο ταλέντο να γράφει μεγάλες σε διάρκεια συνθέσεις(όπως είναι το ομώνυμο),σωστά δομημένες και χωρίς να κουράζουν.Η μουσική τους κινείται στο ψυχεδελικό stoner rock χώρο εμπλουτισμένο με sabbath fuzzy riffs και  doomy ατμόσφαιρα.Ο κιθαρίστας φαίνεται να γνωρίζει πολύ καλά το αντικείμενο εξαπολύοντας είτε heavy riffs είτε δυνατά solos είτε όμορφες ψυχεδελικές μελωδίες,ενώ το μοναδικό μου παράπονο είναι τα φωνητικα τα οποία θα ήθελα να τα αναλάβει μόνο ένα άτομο.
facebook
bandcamp




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου