Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2012

Bands To Check Out:Asilo - Brachiosauride


Το 2010 σχηματίστηκε η μπάντα Asilo από την Αργεντινή η οποία απαρτίζεται από τους m. platino. vox / bass,ignacio dp. drums,sebaxxxtian. bass και adrian m. keys/FX/noise.
Το συγκρότημα πρόσφατα μας παρουσίασε μέσω bandcamp ένα single με 2 κομμάτια(Geografias/Wardance) συνολικής διάρκειας περίπου  9 λεπτών.Το πρώτο θα συμπεριλαμβάνετε στο επερχόμενο ντεμπούτο που θα κυκλοφορήσει το 2013,ενώ το δεύτερο κομμάτι είναι διασκευή στο κομμάτι των Killing Joke το οποίο όμως δεν θα υπάρχει στο ντεμπούτο της μπάντας.
Ο ήχος της μπάντας είναι πολύ βαρύς  εμπλουτισμένος τόσο με τρομακτικά φωνητικά όσο και με εφιαλτικά noise στοιχεία με αποτέλεσμα να δημιουργεί μια έντονη σκοτεινή ατμόσφαιρα.Μουσικά κινούνται σε doom/sludge/noise/crust punk μονοπάτια.
Αναμένουμε το ντεμπούτο του συγκροτήματος!!!
facebook
bandcamp










Το συγκρότημα Brachiosauride γεννήθηκε το 2011 το οποίο έχει ήδη στο ενεργητικό του 2 άλμπουμς,το "Excavations"(2011) και το πρόσφατο  "Twelve Miles To Madness" (2012).
Το φετινό τους πόνημα περιλαμβάνει 8 συνθέσεις συνολικής διάρκειας περίπου 98 λεπτών το οποίο είναι κόνσεπτ και βασίζεται στο ''Τάδε έφη Ζαρατούστρας'' του Νίτσε και στην ''Ανάβαση στο Όρος Κάρμελ'' Άγιος Ιωάννης του Σταυρού.
Η μουσική που παίζουν θα μπορούσε να χαρακτηρισθεί ως Experimental/Sludge/Progressive Metal.Βασικά διαλέγουν να πραγματοποιήσουν  ένα δύσκολο μουσικό εγχείρημα μιας και προσπαθούν να συδυάσουν πολλα μουσικά ιδιώματα όπως για παράδειγμα θα ακούσετε από   Mathcore, Grindcore, Hardcore και Crust Punk μέχρι Doom/Sludge, Thrash, Death,Industrial, Black,Jazz, Folk, Drone Stoner, Noise, Space, Psych μουσική.Πραγματικά οι Brachiosauride ακολουθούν ένα δύσκολο δρόμο και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να κουράσει αρκετούς γι αυτό θα πρότεινα να ακούσετε το δίσκο αρκετες φορές(αν και για να είμαι ειλικρινής δεν είναι κι εύκολο μιας και διαρκεί κοντά στα 100 λεπτά)!!!!
facebook
bandcamp
Link

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου