Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012

Bands To Check Out: Sunburster - Malarchuk


Οι Sunburster μας έρχονται από την Φιλαδέλφεια(ΗΠΑ) και αποτελούνται από τους Mike Murro- Vocals,Jordan Berk- Guitar,Jason Dost- Bass και Jeff Barow- Drums.
Η μπάντα πρόσφατα μας κέρασε  με το πρώτο της ομώνυμο EP το οποίο περιέχει 5 συνθέσεις συνολικής διάρκειας περίπου 15 λεπτών.
Οι συνθέσεις είναι άμεσες και γεμάτες  με βαριά ογκώδης riffs επηρεασμένα από την sludge/stoner σκηνή.Το συγκρότημα λατρεύει μπάντες όπως Black Sabbath,Sleep και Weedeater και το δείχνει μέσα από τη μουσική που μας προσφέρει.
facebook
bandcamp








Από το Μπούφαλο προέρχεται η μπάντα Malarchuk και απαρτίζεται από τους Thor - Thunder/Vox,Joe Lipa - Guitar,Tim Domes - Guitar και Adam J. Hinckley - Drums.
Το συγκρότημα το γνώρισα πρίν λίγο καιρό μέσω bandcamp ακούγοντας το πρώτο του ντέμο το οποίο κυκλοφόρησε φέτος και περιλαμβάνει 4 συνθέσεις συνολικής διάρκειας περίπου 16 λεπτών.
Ομολογώ ότι η μπάντα με κέρδισε από τις πρώτες της νότες και ειδικά κομμάτια όπως τα ''The Pact'' και ''Dia De Los Muertos'' με εντυπωσίασαν και με έκαναν να πατ'ησω αρκετές φορές το repeat.
Το ντέμο διαθέτει πολύ καλές Sludge/Doom μουσικές ιδέες,τις οποίες πρέπει να ακούσετε,με έντονους ξεσηκωτικούς ρυθμούς και σωστό δουλεμένο ήχο.
facebook
bandcamp

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου