Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2012

Bands To Check Out:Sonance - Sludgethrone


Από το Μπρίστολ της Αγγλίας μας έρχονται οι Sonance που σχηματίστηκαν το 2011 και απαρτίζονται από τους Ben - guitar, screwdriver,Tom - vocals,Chino - bass,Jamie - drums και Will - guitar, dictaphone, vocals.
Η μπάντα πρόσφατα μας πρόσφερε τη νέα της καταπληκτική κυκλοφορία ονόματι ''Like Ghosts'' η οποία περιέχει 2 συνθέσεις συνολικής διάρκειας περίπου 42 λεπτών και είμαι σίγουρος ότι θα κάνει δυναμική αίσθηση σε πολλούς.
Η μουσική του συγκροτήματος έχει ως βάση τη sludge/doom,με τα ambient και drone στοιχεία να δηλώνουν παρών στον ήχο της μπάντας.Οι Sonance μέσα από το ''Like Ghosts' και την ατμόσφαιρα που δημουργούν καταφέρνουν να επιτύχουν κάτι μοναδικό,να εισχωρήσουν στα σκοτεινά ψυχικά μονοπάτια του ακροατή,να τον προβληματίσουν και να τον ταρακουνήσουν με αποτέλεσμα να τον βυθίσουν τόσο στην άβυσσο της ψυχής του  όσο και να φωτίσουν διάφορες πτυχές του παρελθόντος του είτε άλυτες είτε οδυνηρές.Απλά κλείστε τα φώτα και αφεθείτε για 42 λεπτά στο κόσμο των Sonance!!
 facebook
bandcamp







 Η μπάντα Sludgethrone από το Οχάιο αποτελείται από τους Harvey-Guitar,M.Duncan-Bass/Vocals και   Ram-Drums.
Τον Σεπτέμβριο  του τρέχοντος έτους το συγκρότημα μας παρουσίασε ένα νέο EP με τίτλο ''A Mega Dose Of Unusual Gain Structures'' το οποίο περιλαμβάνει 3 συνθέσεις συνολικής διάρκειας περίπου 24 λεπτών.
Η μουσική της μπάντας είναι επηρεασμένη από τους Cavity, Ilsa, Yob, Eyehategod, Fistula, Sleep, Thou, The Body.Επομένως εδώ ακούμε βρώμικο sludge ήχο εμποτισμένο με επαναλαμβανόμενα heavy riffs,αργόσυρτα doom σημεία,ψυχοβγαλτικά φωνητικά κι όλα αυτά ντυμένα με τα απαραίτητα σκοτεινά όσο και πένθιμα μέρη.
facebook
bandcamp

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου