Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

Bands To Check Out:Voog - Chains


Βροχή μουσικών psych/stoner/doom/sludge συγκροτημάτων  από την Εσθονία(όπως οι Estoner,Kannabinoid και οι πιο γνωστοί στους περισσότερους Talbot).Μια σταγόνα αυτής της βροχής  είναι και οι Voog που απαρτίζονται από τους Anz - bass, vocals,Mänts - guitar,Terje - keyboards και Aladar - drums.
Οι συνθέσεις κινούνται σε psychedelic doom ηχοτοπία και  χαρακτηρίζονται τόσο για την έντονη σκοτεινή τους ατμόσφαιρα όσο και για τις υπνωτικές επαναλήψεις.Έχει λοιπόν την δύναμη να ανατρέπει την ψυχική ισορροπία του ακροατή.
facebook
I (Fragment)
Mantra





Η μπάντα Chains μας έρχεται από την Σλοβενία και φέτος μας παρουσιάζει την πρώτη της ολοκληρωμένη κυκλοφορία μέσω της Le Crepuscule du Soir Productions ονόματι ''Of Death'' η οποία περιέχει 7 συνθέσεις συνολικής διάρκειας περίπου 55 λεπτών.
Η μουσική κατεύθυνση της μπάντας είναι το drone/doom μουσικό ιδίωμα επικαλυμμένο τόσο με περίεργους όσο και τρομακτικούς ήχους,γεμάτο με βασανιστικά επαναλαμβανόμενα αργόσυρτα riffs και έντονες τις ambient αναφορές που βυθίζουν τον ακροατή περισσότερο μέσα στο ψυχικό του σκοτάδι.
facebook
bandcamp

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου