Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2012

Bands To Check Out:Tumbleweed Dealer - Bright Curse


 Η μπάντα Tumbleweed Dealer από το Μόντρεαλ αποτελείται από τους Seb Painchaud - All Guitars & Bass,Felix Roberge - Recording, Musical Director & Live Guitarist και Vincent Houde - Drums.
Το συγκρότημα μας προσφέρει 2 καινούργιες συνθέσεις συνολικής διάρκειας 10 λεπτών μέσα από το ντέμο τους ονόματι ''Death Rides Southwards'' .Η μπάντα αυτόν τον καιρό δουλεύει πυρετωδώς πάνω στο ντεμπούτο της άλμπουμ το οποίο θα κυκλοφορήσει λογικά τους επόμενους μήνες.
 Οι Tumbleweed Dealer  είναι μια instrumental μπάντα που η μουσική της είναι επηρεασμένη από τα 70's psych rock και stoner/desert rock διανθισμένη με αρκετά blues στοιχεία.και από τις πρώτες ακροάσεις καταλαβαίνουμε ότι εδώ έχουμε να κάνουμε με 2 συνθέσεις που πραγματικά μας υπνωτίζουν και μας χαλαρώνουν!!
facebook
bandcamp
link






Από το Λονδίνο μας έρχεται η επόμενη μπάντα με το όνομα Bright Curse και απαρτίζεται από τους Main Row,Sam και Zak.
 Το συγκρότημα ετοιμάζεται αυτό το καιρό να κυκλοφορήσει το πρώτο του EP,η παραγωγή του οποίου θα γίνει από τον JB Pilon στα ''Rock of London Studio" και  το μαστερινγκ από τον  Brad Boatright ο οποίος δούλεψε στο πρόσφατο reissue του μονολιθικού "Dopesmoker" των Sleep.
Ένα κομμάτι άκουσα από το επερχόμενο EP τους το οποίο κατάφερε να με εντυπωσιάσει.Η μουσική κατεύθυνση του τραγουδιού είναι το heavy rock διανθισμένο τόσο με ψυχεδέλεια όσο και με space rock στοιχεία,ενώ πρέπει να τονίσω ότι με κέρδισε αρκετά η κιθαριστική δουλειά που έχει γίνει.Ειλικρινά περιμένω με ανυπομονησία να ακούσω το ντεμπούτο EP της μπάντας!
facebook
bandcamp

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου