Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2012

Bands To Check Out:Sons Of Kings - Vintage Cucumber


Από την Φινλανδία μας έρχονται οι Sons Of Kings που σχηματίστηκαν το 2008 και απαρτίζονται από τους Ville Virtanen - bass,Samu Montonen - drums,J.P.Saari - guitar και Juuso Jalava - bass.
Φέτος η μπάντα μας παρουσιάζει την δεύτερη κυκλοφορία της ονόματι ''Emersion'' η οποία περιέχει 2 συνθέσεις συνολικής διάρκειας περίπου 36 λεπτών.
Η πρώτη σύνθεση καταφέρνει να σε βυθίσει σε μια ληθαργική κατάσταση ανείπωτα γλυκειά που την ακολουθεί μια ψυχική ηρεμία και η δεύτερη σύνθεση γεμάτη μελωδίες σου προκαλεί ένα μεθυστικό κι απολαυστικό ψυχικό αγκάλιασμα με αποτέλεσμα τούτη η κατάσταση να δημιουργεί μέσα σου την επιθυμία να επαναλάβεις για αρκετές φορές το όμορφο ταξίδι που σου προσφέρουν οι Sons Of Kings.
Όπως και οι ίδιοι αναφέρουν στη σελίδα τους στο facebook '' Imagine you are having this tremendous headache. You live near metro, railway, seaport and airport. Your neighbour is fixing his apartment. It's raining outside, and the drops are biggest you've ever seen, or heard. Thunder is banging. No rest, no silence. Add a melody. It's us.''
facebook
bandcamp





Εδώ έχουμε να κάνουμε με μια one man band  υπο το όνομα Vintage Cucumber από την Γερμανία που φέτος έχει καταφέρει σε σύντομο χρονικό διάστημα να μας προσφέρει 3 κυκλοφορίες και πρόσφατα μας κέρασε το  ''Mc Goyl Style''.
Το νέο του πόνημα αποτελείται από 10 συνθέσεις συνολικής διάρκειας περίπου 62 λεπτών.Ο συνθέτης μας παρουσιάζει ένα ηλεκτρονικό ψυχεδελικό ταξίδι  γεμάτο με φυσικούς ήχους και κάποιες κιθαριστικές μελωδίες οι οποίες άλλοτε μας υπνωτίζουν και άλλοτε μας μαγεύουν.Ήχοι που μετατρέπονται σε ευχάριστα ερεθίσματα για τον εγκέφαλο του ακροατή προκαλώντας  την ψυχική του ευημερία.
facebook
bandcamp

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου