Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012

Bands To Check Out:Slut Machine - Lost Again..


Οι  Slut Machine ορμώμενοι από την Γαλλία σχηματίστηκαν το 2009 και απαρτίζονται από τους Rick : Guitar / Lead Vocals, Matt : Guitar ,Sky : Guitar,Tank : Bass και Noune : Drums.
Η μπάντα το 2010 κυκλοφόρησε το παρθενικό της EP ονόματι  "Welcome to the Machine"και το 2011 το "Into the Eye of the Storm".Φέτος επιστρέφουν στη μουσική δράση και μας τινάζουν τα μυαλά με τα εκρηκτικά Stoner Riffs τους μέσα από το "From Blind to Blue" το οποίο περιέχει 4 συνθέσεις συνολικής διάρκειας περίπου 20 λεπτών.
Το συγκρότημα συνδυάζει εξαιρετικά τον heavy ήχο από την stoner metal σκηνή με την μελωδία και την ενέργεια του Rock n Roll.Οι Slut Machine συνεχίζουν και σε αυτή την δουλειά τους να εξαπολύουν δυνατά riffs,με τον  ήχο της μπάντας  να χαρακτηρίζεται για το groove ρυθμό του με έντονες επιρροές από τους Truckfighters.
Όλα τα κομμάτια καταφέρνουν να μας ξεσηκώσουν με το τρελό ρυθμό τους και ειδικά το ''Tornado''  το οποίο δείχνει ότι η μπάντα έχει τόσο έμπνευση όσο και δημιουργική εκτελεστική ικανότητα.
facebook
bandcamp






Από την πανέμορφη Ουγγαρία μας έρχεται η δεύτερη μπάντα για σήμερα με το όνομα Lost Again.. και αποτελείται από τους Dávid Nagy // bass,vox,Kristóf Róna // guitar και Viktor Asztalos // drums.
Το συγκρότημα το γνώρισα φέτος μόλις άκουσα το πρώτο του EP το οποίο είναι ηχογραφημένο live και περιέχει 3 δυνατές συνθέσεις συνολικής διάρκειας περίπου 13 λεπτών.
Μουσικά το EP κινείται σε stoner/psych μονοπάτια  εμποτισμένα τόσο με grunge όσο και με space στοιχεία.Επίσης ο ήχος διακρίνεται για το fuzzy/groovy χαρακτήρα του ντυμένος με πολύ καλά φωνητικά και πλημμυρισμένος με όμορφες κιθαριστικές μελωδίες.
facebook
bandcamp

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου