Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012

Bands To Check Out:Orange Blossom Jam - Iron Sword


Το 2008 ξεκίνησαν το ψυχεδελικό τους ταξίδι οι Orange Blossom Jam από την Ιταλία και απαρτίζονται από τους Matteo Stronati : vox & guitar,Andrea Simonetti : bass,Nick Soltani : guitar & loops και Satia Dalia : drums.
Το συγκρότημα πρόσφατα μας παρουσίασε την πρώτη του δουλειά ονόματι ''Mystic Jar Of Doom'' η οποία περιέχει 5 συνθέσεις συνολικής διάρκειας περίπου 43 λεπτών.
Η μπάντα αυτό τον καιρό ψάχνει για εταιρείες ώστε να κυκλοφορήσει το άλμπουμ της,επομένως όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να επικοινωνήσει στο orangeblossomjam@gmail.com.
Τα μέλη της μπάντας μας αναφέρουν ότι η μουσική των Orange Blossom Jam είναι γεμάτη από Heavy riffage, dilated vocals, low tunes, a lot of joints και εγώ δεν έχω παρα να συμφωνήσω με αυτούς τους χαρακτηρισμούς.
facebook
bandcamp








Άλλο ένα συγκρότημα επηρεασμένο από τον sludge/stoner/doom χώρο μας έρχεται από το Burlington με το όνομα Iron Sword και αποτελείται από τους Brandon Pratt, Mike Graham, Drew Storcks, Ben Morrisette.
Η μπάντα αυτό το καιρό ετοιμάζει το πρώτο της ντέμο και ακούγοντας ένα  instrumental mix από το  ''Ron Swordson'' το οποίο θα περιλαμβάνεται στο ντέμο της,με κάνει  πραγματικά να πιστεύω ότι κατί πολύ καλό και βαρύ θα μας παρουσιάσουν οι Iron Sword.
Αναμένουμε!!!
facebook
bandcamp

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου