Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012

Bands To Check Out:Giza - Zosimos


Οι Giza σχηματίστηκάν τον Μάρτιο του 2012 από τους Steve Becker(bass), Trent McIntyre(drums)  και Richard Burkett(Guitar) οι οποίοι μας έρχονται από το Seattle.
Το συγκρότημα τον Μάιο του 2012 ηχογράφησε 6 κομμάτια με τον  Matt Bayles (Mastodon, Isis, Minus the Bear) τα οποία θα κυκλοφορήσουν μέσα στο έτος.Πρόσφατα η μπάντα μας παρουσίασε 2 τραγούδια μεσω bandcamp συνολικής διάρκειας περίπου 17 λεπτά τα οποία είναι instrumental και κινούνται σε sludge/doom μονοπάτια που διακατέχονται από μια σκοτεινή ατμόσφαιρα εμπλουτισμένη με βαριά riffs και γερές δόσεις μελωδίας.
facebook
bandcamp
BandWebsite







Οι Zosimos ορμώμενοι από το Τέξας απαρτίζονται από τους Travis Concon(drums), Preston Haynes(vocals/bass), Robert Pennington(vocals/guitar).
Τον ήχο της μπάντας γνώρισα πριν λίγο καιρό μέσω bandcamp  όπου εκεί μας πρόσφερε το πρώτο της ομώνυμο EP το οποίο περιέχει 4 συνθέσεις συνολικής διάρκειας περίπου 25 λεπτών.
Ο κιθαρίστας εξαπολυει ενδιαφέροντα doom riffs,ντυμένα με μπαφιασμένα φωνητικά,ενώ ο ήχος της μπάντας είναι βαρύς και βρώμικος όπως δηλαδή πρέπει να ηχεί μια μπάντα αυτού του μουσικού ιδώματος.
facebook
bandcamp

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου