Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2012

Bands To Check Out: Sunwølf - Throne On Mars


Από το Λίντς της Αγγλίας μας έρχονται οι  Sunwølf  και αποτελούνται από τους Dominic Deane (Drums/Organ) και Matthew Carrington (Guitars/Samples).
Στης 26 Νοεμβρίου θα κυκλοφορήσει το ντεμπούτο άλμπουμ της μπάντας ονόματι ''Beyond The Sun'' το οποίο περιέχει 7 συνθέσεις συνολικής διάρκειας περίπου 28 λεπτών.
Το άλμπουμ μπορούμε να το ακούσουμε μέσω του bandcamp και ομολογώ  ότι μετά από πολλές ακροάσεις με έχει συνεπάρει τόσο  με τις σαγηνευτικές του Ambient/Drone μελωδίες δομημένες με πολύ συναίσθημα  όσο και με τα έντονα ψυχικά ξεσπάσματα μέσω των ''Morose land'' και ''Beyond The Sun''.
Απλά ακούστε το άλμπουμ,πάρτε μια βαθιά ανάσα,κλείστε τα μάτια.χαλαρώστε και απολαύστε το!!!
bandcamp
BandWebsite







Συνεχιζούμε με μία ακόμα instrumental μπάντα με το όνομα Throne On Mars που προέρχεται από το Έλτσε της Ισπανίας και απαρτίζεται από τους Javier García : Guitar // Kike Ferrández: Guitar // Antonio Olmos:Bass // Miguel Fernández:Drums.
Πρόσφατα το συγκρότημα μέσω bandcamp μας παρουσίασε το νέο του EP ονόματι ''Red Pyramid'' το οποίο περιέχει 2 συνθέσεις συνολικής διάρκειας 20 λεπτών.
Οι συνθέσεις μουσικά κινούνται στο post metal ήχο εμπλουτισμένο με κάποια doom στοιχεία και αρκετές επιρροές,όπως οι ίδιοι δηλώνουν,από συγκροτήματα όπως Neurosis, Omega Massif, Callisto, Yob, Mastodon, Elder, Ahab, Isis, Cult of Luna, Boards of Canada, Gybe, Secrets of the Moon, The Secret, Planks, Toundra, Lamb of God, The Gathering, Baroness.
Πραγματικά τα μέλη της μπάντας έχουν το ταλέντο το οποίο το απολαμβάνουμε από τις 2 δυνατές συνθέσεις που μας προσφέρουν και μας κάνουν να ανυπομονούμε για την επόμενη κίνησή τους.
bandcamp
facebook


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου