Παρασκευή 13 Ιουλίου 2012

Bands To Check Out:Meeko Cheech - Boom Said Thunder


Από την Αμερική μας έρχονται οι Meeko Cheech τους οποίους θέλω να ευχαριστήσω που μου έστειλαν το υλικό τους για να το ακούσω.
 Το συγκρότημα πέρσι κυκλοφόρησε την πρώτη του δουλειά η οποία περιέχει 6 συνθέσεις συνολικής διάρκειας περίπου 15 λεπτών.
Ομολογώ να πώ ότι εντυπωσιάστηκα με την τρελη experimental rock μουσική που παίζουν η οποία είναι επηρεασμένη κυρίως από το 60'ς psych rock και από την post punk μουσική ντυμένη με περίεργα φωνητικά τα οποία μου θυμίζουν αυτά του Beck.
BandWebsite
bandcamp







Η δεύτερη μπάντα για σήμερα μας έρχεται από την Βοστώνη με το όνομα Boom Said Thunder,σχηματίστηκε το 2011 και αποτελείται από τους Abby Bickel: The Singer,John Magnifico: Fuzz (Bass) και Will O. Thomas: Drum Kit.
Το συγκρότημα πρόσφατα κυκλοφόρησε το ντεμπούτο του EP το οποίο περιέχει 4 όμορφες συνθέσεις συνολικής διάρκειας περίπου 13 λεπτών.
Η μπάντα μουσικά κινείται στο fuzz rock χώρο διανθισμένο τόσο με shoegaze όσο και με alternative στοιχεία.Όπως ήδη έχετε καταλάβει πίσω από το μικρόφωνο βρίσκεται γυναίκα η οποία διαθέτει πολύ καλά φωνητικά θα έλεγα.
facebook
bandcamp

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου