Σάββατο 30 Ιουνίου 2012

Bands To Check Out:Shiva - Mantra Machine


Οι Shiva από το Νέο Μέξικο σχηματίστηκαν το 2001 και αποτελούνται από τους Christopher Walker, Guitar/Vocals και Joe Scholz, Drums and Percussion.
Το 2005 η μπάντα κυκλοφόρησε τη πρώτη της δουλειά και αυτό την βοήθησε να μοιραστεί την σκηνή με σημαντικές μπάντες όπως τους  Nebula, Fu Manchu, Unearthly Trance, και  Bad Wizard.Φέτος επιστρέφουν στην ενεργό δράση με το νέο τους EP το οποίο περιέχει 3 συνθέσεις συνολικής διάρκειας 13 λεπτών.
Η μουσική κατεύθυνση της μπάντας είναι το desert rock με αρκετά stoner και psych στοιχεία.Εδώ απολαμβάνουμε μαγευτικές κιθαριστικές μελωδίες,δυνατές fuzzy στιγμές και ψυχεδελικά φωνητικά.Ειδικά το ''Olympus Mons''  με ταξιδεύει και να μην ξεχάσω να αναφέρω ότι πρόσφατα μας παρουσίασαν ένα ακόμα πολύ καλό instrumental κομμάτι ονόματι ''All The Stars''.
Τσεκάρετε!!!!
facebook
bandcamp






Οι Mantra Machine είναι ένα νέο project  που δημιουργήθηκε αρχές του 2012 από τους Paul Geerts: guitar & synths,Tjø van Zuijlen: bass(και οι 2 έπαιζαν στους Cosmic Android) και τον Jeroen Schippers: drums(SolarCruiser).
Πρόσφατα το συγκρότημα ηχογράφησε ένα κομμάτι ονόματι ''Triumph'' το οποίο μας το παρουσιάζει μέσω bandcamp.Η μουσική τους είναι επηρεασμένη από τους 35007, Hawkwind,Sungrazer και Motorpsycho.Heavy riffs βουτηγμένα μέσα στην ψυχεδέλεια,όμορφες μελωδίες και έντονα groovy στιγμές που σε ξεσηκώνουν με τον ρυθμό τους.
Ομορφιές!!!!
facebook
bandcamp

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου