Δευτέρα 4 Ιουνίου 2012

Bands To Check Out:Prisma Circus - Nomega





 Από την Βαρκελώνη μας έρχονται οι Prisma Circus που δημιουργήθηκαν στα τέλη του 2010 και απαρτίζονται από τους Alex Carmona Blanco · Drums,Joaquín Escudero Arce · Bass/Vocals και Oscar Garcia Albizu · Guitar.
Τον Φεβρουάριο του 2012 κυκλοφόρησαν το παρθενικό τους EP το οποίο περιέχει 3 δυνατές συνθέσεις συνολικής διάρκειας περίπου 16 λεπτών.
Προσωπικά με ικανοποίησαν τα τραγούδια τους τα οποία είναι καλοδουλεμένα και επηρεασμένα από την ψυχεδελική μουσική των 60'ς και 70'ς δεκαετιών.Το EP είναι γεμάτο με heavy riffs,fuzzy solos,blues στιγμές και όλα αυτά ντυμένα με δυνατά φωνητικά.
Ομορφιές!!!!
facebook
bandcamp





  Η μπάντα Nomega σχηματίστηκε στα τέλη του 2010 και προέρχεταο από την Τιμισοάρα της Ρουμανίας.Τα μέλη του συγκροτήματος είναι οι Darius, George, Seba και Zan.
 Οι Nomega πρόσφατα κυκλοφόρησαν την πρώτη τους ολοκληρωμένη δουλειά ονόματι ''Deimos'' η οποία περιέχει 4 τραγούδια συνολικής διάρκειας περίπου 59 λεπτών.
Η μουσική κατεύθυνση της μπάντας είναι το ψυχεδελικό rock το οποίο είναι διανθισμένο από stoner στοιχεία,ενώ από τον ήχο της δεν απουσιάζουν ούτε τα post rock αλλά ούτε και τα sludge/noise ψήγματα.
Επομένως τα παληκάρια είναι επηρεασμένα κυρίως από μπάντες όπως OM, Clutch, Colour Haze, Dyse, My Sleeping Karma, Baroness και Rotor.
facebook
bandcamp

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου