Κυριακή 24 Ιουνίου 2012

Bands To Check Out:Pleasure Hazard - Reverve


Οι Pleasure Hazard είναι μια μπάντα που μας έρχεται από το Ελσίνκι της Φινλανδίας  και αποτελείται από τους Timo Olkkola - Guitar & Vocals ,Ville Karhi - Guitar & Backing Vocals ,Henri Hänninen - Bass & Backing Vocals  και Ville Viherlaakso - Drums & Backing Vocals.
Τα μέλη του συγκροτήματος παίζουν μαζί από το 2005 και φέτος μας παρουσιάζουν το παρθενικό τους EP το οποίο περιέχει 3 συνθέσεις συνολική διάρκειας 15 λεπτών.
Μέσα από τις 3 συνθέσεις απολαμβάνουμε Heavy Rock μουσική με δυνατά riffs,alternative στοιχεία,όμορφες μελωδίες και πολύ καλά φωνητικά!!!
facebook
Soundcloud
Youtube
BandWebsite





Από την Ιταλία μας έρχεται η δεύτερη μπάντα για σήμερα με το όνομα Reverve και αποτελείται από τους Alberto Strazzeri:guitar/vocal,Riccardo Rossi:guitar ,Mattia Arletti:bass, Daniele Rossi:ghuitar & more..
και Simone Giari:drums.
 Το συγκρότημα υπάρχει από το 2004 αλλά μόλις πριν λίγο καιρό κυκλοφόρησε την πρώτη του δουλειά με τίτλο "Cardiattack. o.'' η οποία περιέχει 5 συνθέσεις συνολικής διάρκειας περίπου 34 λεπτών.
Οι στίχοι της μπάντας είναι στα ιταλικά και η μουσική της κινείται σε  Alternative Rock ήχους εμπλουτισμένη τόσο με grunge όσο και με stoner rock στοιχεία.Επομένως εδώ έχουμε δυνατές συνθέσεις από μια ενδιαφέρουσα μπάντα.
facebook 
bandcamp 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου