Σάββατο 9 Ιουνίου 2012

Bands To Check Out:Limb - Serpent Omega


Οι Limb μας έρχονται από το Λονδίνο και αποτελούνται από τους Rob Hoey - Vocals, Sam Cooper - Bass, Jodie Wyatt - Drums και Pat Pask - Guitar.
Το συγκρότημα δημιουργήθηκε το 2011 και πρόσφατα κυκλοφόρησε το πρώτο του ντέμο το οποίο περιέχει 3 τραγούδια συνολικής διάρκειας περίπου 11 λεπτών.
Η μπάντα σέβεται το τρίπτυχο Stoner/Doom /Sludge στη μουσική της και μας παρουσιάζει συνθέσεις γεμάτες ψυχωτικά riffs,αρρωστημένα φωνητικά,απόκοσμες μελωδίες και όλα αυτά μεσα σε μια βρώμικη παραγωγή,ενώ παράλληλα ο ήχος του μπάσο προσφέρει απίστευτο όγκο στο ηχητικό απότελέσμα των Limb.
 Η μουσική τους είναι επηρεασμένη από μπάντες όπως Goatsnake, Weedeater, Eyehategod, Black Sabbath, Electric Wizard, Sleep, Black Flag!!
facebook
bandcamp




Από την Στοκχόλμη της Σουηδίας μας έρχονται οι Serpent Omega  και απαρτίζονται από τους Brief - bass, Jonsson - guitar, Pia - vocals και Sakke - drums.
 Μουσικά η μπάντα κινείται στα Stoner/Doom μονοπάτια στα οποία έχουν ενσωματώσει και κάποια Death στοιχεία.Πριν λίγο καιρό κυκλοφόρησαν ένα Promo μέσω Bandcamp που περιέχει 6 συνθέσεις συνολικής διάρκειας περίπου 30 λεπτών.
Η τραγουδίστρια πίσω από το μικρόφωνο κάνει πάρα πολύ καλή δουλειά με την παθιασμένη φωνή της  να βγάζει φωτιές,τον κιθαρίστα να εξαπολύει εκρηκτικά ξεσηκωτικά riffs και το μπασίστα με το νραμίστα να κινούνται σε πολύ καλά επίπεδα με αποτέλεσμα να προσφέρουν ένα δυνατό πορωτικό ηχητικό άκουσμα.
Επιρροές κυρίς από συγκροτήματα όπως High On Fire, Sleep, Entombed, At The Gates, Neurosis, Dissection, Black Sabbath, Dismember!!!
facebook
bandcamp

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου