Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012

Bands To Check Out:Disastroid - Soleilvert


Οι Disastroid είναι μια μπάντα από το Σαν Φρανσίσκο και αποτελείται από τους Enver Koneya: Guitar/Vocals,Travis Williams: Bass,Braden McGaw: Drums  και Robot : Horrible crying.
Στης 19 Ιουνίου του τρέχοντος έτους κυκλοφόρησε  η νέα τους δουλειά ονόματι  ''Money and Guilt'' η οποία περιέχει 8 συνθέσεις συνολικής διάρκειας 26 λεπτών.
Το συγκρότημα συνδυάζει εξαιρετικά το hard rock με stoner στοιχεία,ενώ εμπλουτίζουν τον ήχο τους και με grunge ψήγματα.Η μουσική τους είναι αρκετά επηρεασμένη από τους Queens Of The Stone Age,Melvins,Jesus Lizard.
Θα συνιστούσα στους φάνς του συγκεκριμένου μουσικού είδους να τσεκάρουν τους  Disastroid γιατί είμαι σίγουρος ότι οι συνθέσεις τους θα τους ξεσηκώσουν.
Low
Money And Guilt
facebook
BandWebsite
Twitter




Από το Παρίσι μας έρχονται οι Soleilvert που σχηματίστηκαν τον Νοέμβριο του 2010 και απαρτίζονται από τους Sheby :vocals Romain : guitar Nicolas: bass Charles :drums.
Το συγκρότημα τον Ιούνιο του 2011 ηχογράφησε τον πρώτο του  EP  ονόματι ''Dear Domineering''και μας παρουσίασε δυναμικές συνθέσεις γεμάτες ενέργεια και πάθος.
Η μουσική κατεύθυνση της μπάντας είναι το Stoner Rock εμποτισμένο τόσο με metal,hardcore όσο και με punk στοιχεία δημιουργώντας ένα ενδιαφέρον αμάλγαμα heavy μουσικής.
facebook
BandWebsite
Dear Domineering

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου