Σάββατο 16 Ιουνίου 2012

Bands To Check Out:Dark Earth - Moon Curse


Οι Dark Earth από το Σαν Χοσέ της Καλιφόρνιας είναι μια νέα μπάντα που αποτελείται από τους James Sotelo - Guitar, Vocals (ex-Frost Hammer),Bobby Daly - Bass, Vocals και Kevin Boockholdt - Drums.
Το συγκρότημα πρόσφατα μας παρουσίασε το πρώτο του EP ονόματι ''42012'' το οποίο περιέχει 5 συνθέσεις συνολικής διάρκειας περίπου 30 λεπτών.
Η μπάντα μας προσφέρει πολύ καλά κομμάτια κινούμενα στον Stoner/Doom μουσικό χώρο επηρεασμένα κυρίως από μπάντες όπως  Graveyard, Witchcraft, High On Fire,Black Sabbath, Earthless, Asteroid, Mammatus, The Sword.Προσωπικά με εντυπωσίασε η καταπληκτική κιθαριστική δουλειά που έχει γίνει η οποία συνοδεύεται από πολύ καλά φωνητικά και ένα δυνατό rhythm section.
Τσεκάρετε!!!
facebook
bandcamp
reverbnation





Από το Milwaukee μας έρχoνται οι Moon Curse και απαρτίζονται από τους Matt Leece(vocal/guitar),Rochelle Nason(bass) και Keith Stendler(drums).
 Να αναφέρω ακόμα ότι ο Leece με την  Nason έπαιζαν μαζί στους heavy psych Mother Orchis.
Η μπάντα μέσω bandcamp μας παρουσιάζει το πρώτο της ομώνυμο EP που περιέχει 5 συνθέσεις συνολικής διάρκειας περίπου 29 λεπτών.
Το συγκρότημα παίζει heavy/doom/psych rock επηρεασμένο από τη δεκαετία των 70'ς και με μεγάλη λατρεία προς τους Black Sabbath.
Πραγματικά όλα τα κομμάτια  με κέρδισαν με τα  Black Elk και Northern High να κλέβουν την παράσταση.Heavy riffs,όμορφες psych μελωδίες,groovy στιγμές,δυνατά φωνητικά και πλήκτρα να προσθέτουν την δικιά τους μαγεία στη μουσική των Moon Curse.
Ομορφιές!!!!!
bandcamp

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου