Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

Bands To Check Out:Cowards - Make


Οι Cowards σχηματίστηκαν το 2011, μας έρχονται από την Γαλλια και απαρτίζονται από τους Cédric L. - Drums / Thibaut A. - Guitar / Julien H - Vocals / Adrien L. - Guitar / Guillaume T. - Bass
Μέσω της καταπληκτικής εταιρείας Throatruiner Records η μπάντα κυκλοφορεί την παρθενική της δουλειά ονόματι ''Shooting Blanks And Pills'' η οποία περιέχει 6 τραγούδια συνολικής διάρκειας περίπου 38 λεπτών.
Οι συνθέσεις είναι γεμάτες me sludge riffs,μίσος,hardcore φωνητικά,σκοτεινές μελωδίες και όλα αυτά συνδυασμένα τόσο με black metal όσο και με doom στοιχεία.Το ''Scarce'' είναι πραγματικά εντυπωσιακό.
Επομένως η μουσική τους είναι επηρεασμένη από μπάντες όπως Eyehategod,Thou και Deathspell Omega.
facebook
bandcamp
Buy





Η δεύτερη μπάντα για σήμερα  μας έρχεται από το Chapel Hill της Βόρειας Καρολίνας με το όνομα Make και αποτελείται από τους Scott Endres,Spencer Lee και Matt Stevenson.
Τα μέλη του συγκροτήματος επηρεασμένα από το θάνατο του κιθαρίστα/τραγουδιστή  και πολύ καλού τους φίλου Scott Endres ηχογράφησαν το ντεμπούτο τους άλμπουμ ονόματι ''Trephine'' το οποίο περιέχει 9 συνθέσεις συνολικής διάρκειας 58 λεπτών.
Ο δίσκος είναι concept και ασχολείται με μια παλινδρόμηση ενός ασθενή ύστερα από μια ψυχολογική ανάλυση που έγινε στη φαντασία του.'Οπως καταλαβαίνεται το άλμπουμ βγάζει αρκετά σκοτεινά και μελαγχολικά συναισθημάτα και μουσικά κινείται στα post metal μονοπάτια με επιροές κυρίως από Isis.
Επομένως οι Make  είναι μια ενδιαφέρουσα μπάντα που στο ''Trephine'' μας προσφέρει   υπνωτιστικές μελωδίες που ακολούθούνται από υπέρβαρα riffs πλαισιωμένες είτε με εντυπωσιακά καθαρά είτε με black φωνητικά.
Τσεκάρετε!!!
facebook
bandcamp


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου