Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012

Bands To Check Out:Bastard Of The Skies - Church Of Wolves


Οι Bastard Of The Skies από το Μπλάκμπερν της Αγγλίας σχηματίστηκαν το 2006 και αποτελούνται από τους Matt Richardson - guitar/ vocal,Rob Beesley - guitar,Claire Horrocks - bass και Matt Aldred - drums.
Η μπάντα το 2008 μας σέρβιρε το ομώνυμο ντεμπούτο της άλμπουμ και το 2010 ακολούθησε το "Ichor! Ichor!".Με την επιτυχία των 2 πρώτων άλμπουμς τους βοήθησε να μοιραστούν την σκηνή με σημαντικές μπάντες όπως τους Harvey Milk, Baroness, Kylesa, Today Is The Day, Conan, Alunah, Undersmile, Black Sun, Lazarus Blackstar και αρκετές άλλες.Το συγκρότημα έχει ήδη έτοιμη την τρίτη της δουλειά ονόματι "Tarnation" η οποία θα κυκλοφορήσει μέσα στο καλοκαίρι από την Future Noise Recordings.
Πριν όμως το "Tarnation" οι Bastard Of The Skies μας προσφέρουν ένα split με τους Catatomic, με 5 τραγούδια δικά τους και 2 των Catatomic.
Πέντε συνθέσεις που σε εξιτάρουν με το ξέφρενο sludge ρυθμό τους ο οποίος συνδυάζεται εξαιρετικά τόσο με doom όσο και με hardcore στοιχεία.Επίσης τα εκρηκτικά riffs που σπάνε κόκκαλα συναντιούνται με τα heavy φωνητικά του Matt,το επιβλητικό μπάσο της Claire και τα δυναμικά ντράμς του Matt A. συνθέτοντας 5 εξαιρετικές sludge συνθέσεις μέσα στις οποίες υπάρχει και μια καλή διασκευή στο κλασσικό ''Don’t Let It Bring You Down'' του Neil Young.
facebook
bandcamp
Link




Οι Church Of Wolves από το Ντουρχάμ της Βόρειας Καρολίνας αποτελούνται από τους Walls, Alex, Bret, Rick.
Πρόσφατα το συγκρότημα κυκλοφόρησε το νέο του EP ονόματι  ''Kentucky Fried Jesus'' το οποίο περιέχει 3 συνθέσεις συνολικής διάρκειας περίπου 26 λεπτών.
Η μπάντα μας προσφέρει δυνατές στιγμές Sludge μουσικής η οποία αναμιγνύεται με επιτυχημένο τρόπο τόσο με τoν stoner metal ήχο όσο και με την ψυχεδέλεια.
Μπορεί οι συνθέσεις να είναι μεγάλες σε διάρκεια αλλά δεν κουράζουν  αντιθέτως διακρίνονται για τον εμφατικό χαρακτήρα τους και ταυτόχρονα μας βυθίζουν με έναν αρρωστημένο τρόπο στο σκότος της μουσικής των Church Of Wolves.
facebook
bandcamp

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου