Κυριακή 27 Μαΐου 2012

Bands To Check Out:Voodoo Mule - Severed Demons


Οι Voodoo Mule έιναι μια νέα μπάντα που μας έρχεται από την Σλοβενία και αποτελείται από τους Jernej - guitar, vox,Matej - bass και Fabijan -drums.
Το συγκρότημα έχει κυκλοφορήσει ένα EP το οποίο περιέχει 3 τραγούδια συνολικής διάρκειας περίπου 16 λεπτών,με το ''Lettuce Storm'' να κλέβει την παράσταση.
Η μουσική της μπάντας κινείται κυρίως στο Stoner Rock μουσικό ιδίωμα  χωρίς όμως να λείπουν και τα Doom/Sludge στοιχεία από τον ήχο της.Η μουσική τους είναι επηρεασμένη κυρίως από τους Melvins, Jimi Hendrix, Sleep, Kyuss και Electric Wizard.
facebook
Reverbnation




Άλλη μια καινούργια μπάντα που δημιουργήθηκε αρχές του 2012 θα σας παρουσιασω σήμερα με το όνομα Severed Demons.Το συγκρότημα αποτελείται από τους Ray Vanderby-guitar/mandolin/vocals, Ben Harde-guitar/vocals, Jon Carter-bass/vocals, Steve Dickie-drums/percussion.
Όλα τα μέλη του συγκροτήματος είναι επηρεασμένα από την μουσική των Sleep,Kyuss,Fu Manchu και Buffalo,αυτες τις επιρροές τις έχουν ενσωματώσει στη δικιά τους μουσική και έχουν ήδη έτοιμο το πρώτο τους EP το οποίο περιέχει 3 δυνατές συνθέσεις (Trelucabeth, Travelling Time and Walkin With The Dead).
facebook 
Soundcloud 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου