Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

Bands To Check Out:Sun Eater - Hijo De La Tormenta


Οι Sun Eater είναι μία μπάντα από την Tacoma που δημιουργήθηκε το 2011 από τους Ben Block - (Bass/Vocals) και Kirby Lochner - (Guitar) όπου λίγο αργότερα προστέθηκε και ο Daniel Salas - (Drums).
Η ηλικία τους κυμαίνεται από 19 έως 20 ετών και  το αίμα τους  βράζει για  δημιουργία ψυχεδελικής μουσικής.
Ειλικρινά πρέπει να παραδεχτώ ότι αυτή η νεανική μπάντα έχει το ταλέντο και τις προοπτικές να μεγαλουργήσει στο μέλλον.Αυτό φαίνεται από το πρόσφατο EP που κυκλοφόρησαν το οποίο περιέχει 3 πανέμορφες συνθέσεις συνολικής διάρκειας περίπου 18 λεπτών.Τα τραγούδια τους κινούνται στα μονοπατια του ψυχεδελικού Rock με αρκετές επιρροές από μπάντες κυρίως της 70'ς δεκαετίας.
Η ψυχεδέλεια που παράγει το συγκρότημα πραγματικά είναι πολύ ελκυστική που μαζί με τις ταξιδιάρικες μελωδίες οι οποίες συμπληρώνονται με τα heavy riffs και αναμιγνύονται επιτυχημένα με την stoner μουσική καταφέρνει να μας προσφέρει ένα εξαιρετικό ηχητικό αποτελέσμα.
Από την πλευρά μου εύχομαι στα παληκάρια να συνεχίσουν να δουλεύουν σκληρά με υπομονή και επιμονή ώστε να μας δώσουν ακόμα καλύτερες συνθέσεις. 
facebook
bandcamp




Η δεύτερη μπάντα για σήμερα μας έρχεται από την Κόρδοβα της Αργεντινής με το όνομα Hijo De La Tormenta και αποτελείται από τους John Ledesma - Guitars/Vocals,Santi Ludueña - Drums και Guido Di Carlo - Bass.
Μέσω bandcamp άκουσα 3 τραγούδια τους τα οποία κινούνται σε Psychedelic Rock φόρμες με έντονα τα 70's Heavy Rock στοιχεία και κάποια stoner ψήγματα να εμπλουτίζουν τον ήχο της μπάντας.
Εδώ ακούμε δυνατά stoner riffs πλημμυρισμένα από ψυχεδελικές μελωδίες οι οποίες ξεχειλίζουν από συναίσθημα και το σημαντικό είναι ότι τα παληκάρια σου δίνουν την εντύπωση πως ότι κάνουν,το κάνουν από αγάπη.Πιστεύω εαν συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο και με περισσότερη δουλειά θα διαγράψουν καλή πορεία στον ψυχεδελικό stoner χώρο.
facebook
bandcamp

2 σχόλια: