Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012

Bands To Check Out:Sergeant Hamster - Pinata

Από το Παλέρμο της Ιταλίας μας έρχονται οι Sergeant Hamster και αποτελούνται από τους Simon(vocals) ,Giorgio (Guitars),Spadino (bass) και David (drums).
Η μπάντα δημιουργήθηκε στα τέλη του 2007 έχοντας ήδη κυκλοφορήσει ένα ντέμο ονόματι  “Star Messenger EP” το οποίο περιέχει 5 κομμάτια  και σε λίγο καιρό θα μας σερβίρει το πρώτο full lenght album της.
Τα μέλη του συγκροτήματος προέρχονται από μπάντες που μουσικά  είναι επηρεασμένες από  death/grind, crust/punk και surf ήχους αλλά η κοινή αγάπη τους για την  ψυχεδέλεια,την desert-space-stoner rock και punk μουσική γέννησαν τους Sergeant Hamster ώστε να παίξουν αυτό που γουστάρουν.Το τελικό ηχητικό αποτέλεσμα θα έλεγα είναι ικανοποιητικό.
facebook
myspace



Οι Pinata είναι μια μπάντα που σχηματίστηκε τον Δεκέμβριο του 2007 στην Ισπανία και απαρτίζεται από 3 μέλη τους Ale (Guitars-vocals)Zemi (bass) και Lucho (drums-vocals).
Εδώ το psychedelic rock φλερτάρει με την stoner μουσική αφενός και αφετέρου προσθέτουν κάποια space στοιχεία στον ήχο τους.Ακόμα οι συνθέσεις των κομματιών ξεχωρίζουν τόσο για την desert αισθητική τους όσο και για τα εξαιρετικά stoner-heavy riffs που ξεπηδούν από τις χορδές της κιθάρας.
Οι στίχοι είναι γραμμένοι στην μητρική τους γλώσσα . Τέλος θα αναφέρω οτι η μουσική τους είναι επηρεασμένη από μπάντες όπως Los Natas, Viaje a 800, Yajaira, Pink Floyd και Colour Haze.
facebook
myspace
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου