Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

Bands To Check Out:Bovine - Master Heartache

Από το Birmingham μας έρχονται οι Bovine και απαρτίζονται από τους Damon Cox - (Drums / Sub-human Metronome),Marcus VVulfgang - (Guitars / Lizard Vocals),Christophe Schaunig - (Basses / Reptilian Vocals) και Brian Ritchie - (Guitars / Carpathian Vocals).
Το συγκρότημα αυτό τον καιρό έχει πέσει με τα μούτρα στη δουλειά και ηχογραφεί καινούργια κομμάτια για το παρθενικό του EP.
Ένα κομμάτι που άκουσα ονόματι ''Ghost Chair'' είναι αρκετά δυνατό,γεμάτο ενέργεια και με εκρηκτικά riffs.Οι ρίζες της μουσικής τους προέρχονται κυρίως από το alternative χώρο,εμποτισμένες με αρκετά grunge στοιχεία και επηρεασμένες από τον ήχο των Queens of the stone Age.
facebook
bandcamp




Η δεύτερη μπάντα που θα παρουσιάσω σήμερα προέρχεται από την Νεα Υόρκη με το όνομα Master Heartache και αποτελείται από τους Joe,Dan και Angelo.
Τα μέλη της μπάντας είναι αρκετά επηρεασμένα από την rock μουσική της 70'ς δεακαετίας.Επομένως ο ήχος του συγκροτήματος,όπως ήδη καταλάβατε,είναι εμποτισμένος από το πνεύμα της  70'ς heavy rock μουσικής,με έντονα τα blues στοιχεία να κάνουν την εμφάνισή τους και να συνδυάζονται εξαιρετικά με την ψυχεδέλεια.
facebook
bandcamp

2 σχόλια:

  1. Hello there,

    I am member of Master Heartache and we ran across this blog. Very rad indeed!

    We have updated tracks at www.soundcloud.com/master-heartache and we're working on a full length EP as I speak.

    Thank you for your review and it's great to know some folks in Greece are getting into this music.

    More to come!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Great songs guys,i am waiting to hear your full length EP!!
    Keep the good work and its my pleasure to support you.

    Cheers

    ΑπάντησηΔιαγραφή